De Stichting

Het ontstaan

Op het moment dat P-P en Jacqueline in 2001 met hun eerste ezeltjes begonnen (NoNo en Sisi, snel gevolgd door Onyx en Erin), hebben zij zich verdiept in de ezel, ezelgedrag en ezelwelzijn. Omdat ze al snel tegen zoveel ellende aanliepen, besloten ze zich hard te maken voor ezelwelzijn in Nederland en Vlaanderen. In 2005 hebben zij de stichting opgericht en wil je weten hoe dat gebeurde: lees het verhaal van Jacqueline.

Het ontstaan

Het bestuur

Wij werken met een zogenaamd 'one-tier board'. Dit wil zeggen dat de toezichthouders onderdeel zijn van het directiebestuur en dat we dus niet werken met een extra raad van toezicht of commissarisen. De bestuurders zijn hierdoor meer betrokken bij de dagelijkse werking van de stichting.

Wie zitten er in?

Ons beleid

Zoals op de homepage te zien bestaat ons beleid uit drie pijlers: dierenwelzijn, educatie en sociaal-maatschappelijk. In 2020 is er een nieuw Beleidsplan geschreven voor de komende jaren en hierin vind je onze statuten, missie, visie en uiteraard die drie pijlers terug. Er is ook een duidelijke toekomstvisie geformuleerd, als laatste hoofdstuk.

Ben je geïnteresseerd in ons Beleidsplan 2025? Download hier:

Beleidsplan 2025

Close