Help mee!

GEEF EZELS WEER EEN TOEKOMST

Dankzij de hulp van onze trouwe donateurs vangt de Ezelshoeve verwaarloosde, mishandelde, in beslag genomen, zieke of oude ezels op én zorgt ervoor dat mensen de kans krijgen om dit fantastische dier beter te leren kennen. Ook jij kunt helpen! Word donateur, adopteer een ezel, schenk belastingvrij of doneer Air Miles en/of cadeaubonnen. Help jij ook mee?

Word Donateur

DavidSteun ons eenmalig of structureel, zodat wij de ezels kunnen blijven helpen.

We vangen verwaarloosde, mishandelde, in beslag genomen, zieke of oude ezels op, maken ze weer gezond en sociaal en proberen ze weer naar een door te plaatsen naar een nieuw liefdevol ezeladres.

 

Doneer!

Adopteer een ezel

FideelSteun op een leuke en effectieve manier het werk van Stichting de Ezelshoeve en adopteer een ezel! Je krijgt een mooi adoptiepakket thuisgestuurd en ontvangt als eerste de updates over jouw adoptieezel.

Of is je partner of één van je kinderen gek van ezels? Geef een gepersonaliseerde deeladoptie cadeau!

Ik wil adopteren!

Belastingvrij schenken

Dizzy&IsisEr bestaat een mooie eenvoudige manier van steunen, waarbij je voor een langere periode belastingvrij kunt schenken aan de ezels van de Ezelshoeve.  Zonder dat het je extra geld kost, kun je juist geld terugkrijgen van de Belastingdienst en kunnen de ezels bij Stichting de Ezelshoeve rekenen op steun voor langere tijd.

Belastingvrij schenken

Nalaten

Wist u dat u Stichting de Ezelshoeve kunt opnemen in uw testament? Bijvoorbeeld door een legaat dat ten goede komt aan de ezels? Ook bij erfenissen en nalatenschappen is er een uitzondering voor ANBI organisaties. Deze goede doelen zijn namelijk vrijgesteld van schenkingsbelasting / successierechten waardoor het geld dat u nalaat, volledig besteed kan worden aan de ezelopvang.

Heeft u vragen over het opnemen van de Ezelshoeve in uw testament of wilt u eens met ons van gedachten wisselen? Vul het contactformulier in en het bestuur van de stichting neemt persoonlijk contact met u op.

 

Contact

Doneer je cadeaubon

Krijg je wel eens cadeaubonnen waar je vervolgens niets mee doet? Of heb je geen idee wat je ervan moet kopen? Doneer je cadeaubon dan aan de Ezelshoeve!

Laat je cadeaubonnen niet rondslingeren tot ze ezelsoren krijgen! Doneer hem aan de ezeltjes en wij kunnen ze bijna volledig omzetten in euros waarvan we bijvoorbeeld medicatie kunnen betalen.

Cadeaubon

Zie hier hoe

Kleding inzamelpunt

DierenLot containersGeef je kleding en schoenen voor ezels in nood! Stichting de Ezelshoeve is inzamelpunt voor dit fijne initiatief van Stg. DierenLot.

"De Kledingactie: het inzamelen van oude kleding, textiel en schoenen is een klein gebaar, maar veel waard voor dieren in nood in Nederland."

Kleding inzamelen
Close