Kleding inzameling

Van oude kleren geld maken!

Geef je kleding en schoenen voor ezels in nood! Stichting de Ezelshoeve is inzamelpunt voor dit fijne initiatief van Stg. DierenLot.

"De Kledingactie: het inzamelen van oude kleding, textiel en schoenen is een klein gebaar, maar veel waard voor dieren in nood in Nederland."

Al je kleding, accessoires, tassen en schoenen die je niet meer nodig hebt, ontvangen wij graag voor hulp aan dieren in nood! De kleding en schoenen moeten nog wel draagbaar zijn en mogen schoon en in dichtgebonden zakken in de kledingcontainer. We hebben hiervoor 2 containers: er staat er één voor onze poort van de Ezelshoeve (Goorweg 3, Baarle-Nassau) welke altijd bereikbaar is. Ook hebben we een grotere container bij ons op het terrein, welke tijdens de openingstijden van de Ezelshoeve toegankelijk is.

Dekbedden, kussens, matrassen enz. kunnen we helaas niet gebruiken. De kleding en schoenen worden vervolgens door DierenLot verzameld, gesorteerd en daarna verkocht. Deels als 2e hands kleding en anders voor recycling. 

100% van de netto opbrengst is voor Stichting de Ezelshoeve. Zo kunnen weer veel ezels geholpen worden!

Kledinginzameling

Close