Educatie als hoofdpijler

Stage lopen

Wij zijn een gespecialiseerde ezelopvang en educatie is één van onze drie hoofdpijlers. Aangezien de ezel een ondergewaardeerd dier is in alle dier-gerichte opleidingen zetten wij sterk in op het verspreiden van specifieke ezelkennis. Of het nu over verzorging, ezelgedrag, medicatie of specifieke ezel-problemen en clickertraining gaat, alles leer je op de Ezelshoeve.

Lotte, Fleur en Jade, Dio

Opleidingen

Stagelopen op de Ezelshoeve is mogelijk vanuit een diversiteit aan opleidingen. Marketing en communicatie bijvoorbeeld. Van ICT-opleidingen, grafisch ontwerp tot groenvoorziening. Maar uiteraard alle dierenwelzijnsopleidingen van dierverzorger tot management in alle niveaus en alle leerjaren.

Ons huidige logo is ook ontworpen door een stagiaire Grafisch Ontwerp.

Logo met witte achtergrond

Ervaringen

Jade stagiaireAl ruim 15 jaar leiden wij stagiaires op en velen zijn nog steeds actief als vrijwilligers of zijn zelfstandig aangesloten bij de Ezelshoeve. Hier vind je een aantal ervaringen van stagiaires. Alle filmpjes kun je vinden op ons YouTube kanaal.

 

Ervaringen

Educatie en Stage

Project: Stageverblijf

Al sinds het begin van de Stichting bieden wij stagiaires de mogelijkheid bij ons te overnachten. Dit gebeurt tot op heden nog in ons privéverblijf, op zolder. Omdat dit uiteraard niet eeuwig door kan gaan willen wij de inloopstal verbouwen tot een stageverblijf. 

Stageverblijf

Meer weten?

Onderzoek

Close