Gust in the middleMeer ezelsMeerdere ezelsEzels rusten in de weiEzelshoeve\'s 2020Ezels bij de oude kerststal in de sneeuwEzels bij de oude kerststal in de sneeuw IIEzels grazend in de wei in een mooie nazomerse dagAlle ezelkoppies aan het hekEzels worden hooi gevoerd in de weiEzels grazen in de weiKerstezels in de weiNiNa\'s eerste kennismaking met de kuddeBart, Pieter, Molly, Happy, Lisa en RosaEzels in de weiEzels snoepen langs de weg

Ezelshoeve's 2020

Het doel van Stichting de Ezelshoeve is een betere ezel-toekomst en dit kan alleen in een gezonde, duurzame wereld. Daarom kiest de Ezelshoeve ervoor om bij te dragen aan een duurzame toekomst door het samenwerkingsproject Ezelshoeve 2020 te lanceren.

Het doel is om alle aspecten van duurzaamheid te implementeren binnen de organisatie en hierdoor een voorbeeld te worden en een roadmap te zijn voor andere (non-profit) instellingen en goede doelen.

Ook JIJ kunt je engageren! Het project “Ezelshoeve 2020” is een transitie en we zoeken mensen of bedrijven die zich hierbij aan willen sluiten. Ben je duurzaamheids expert, is je bedrijf gespecialiseerd in fondsenwerving of gaat de toekomst van de ezelwereld je gewoon aan het hart?

Je kunt je aansluiten door actief deel te nemen aan workshops, door mensen of middelen ter beschikking te stellen, door expertise in te brengen, door promotie en netwerking, door …

Wil je meer weten? Wil je weten hoe jouw bedrijf een bijdrage kan leveren aan dit project? Wil je weten hoe jij dit project kunt steunen? Neem contact op met de Stichting.