Gust in the middleMeer ezelsMeerdere ezelsEzels rusten in de weiEzelshoeve\'s 2020Ezels bij de oude kerststal in de sneeuwEzels bij de oude kerststal in de sneeuw IIEzels grazend in de wei in een mooie nazomerse dagAlle ezelkoppies aan het hekEzels worden hooi gevoerd in de weiEzels grazen in de weiKerstezels in de weiNiNa\'s eerste kennismaking met de kuddeBart, Pieter, Molly, Happy, Lisa en RosaEzels in de weiEzels snoepen langs de weg

Nalatenschap

Ook na uw overlijden kunt u Stichting de Ezelshoeve steunen. Dit kan door het benoemen van Stichting de Ezelshoeve als legataris of erfgenaam in uw testament. Daar Stichting de Ezelshoeve door de Belastingdienst is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) hoeft zij geen belasting te betalen over de ontvangen erfenis. Dit betekent dat het volledige bedrag gebruikt kan worden voor de doelstelling van Stichting de Ezelshoeve zoals opgenomen in de statuten.

Ook kunt u een (kunst)voorwerp of andere materiele zaken nalaten aan Stichting de Ezelshoeve.

Uw notaris kan u precies vertellen hoe u Stichting de Ezelshoeve opneemt in uw testament.

Tevens kunt u de zorg voor uw ezels overdragen aan Stichting de Ezelshoeve zodat ook uw ezels een gegarandeerd goede toekomst hebben na uw overlijden.

Bel of mail voor meer informatie.