Gust in the middleMeer ezelsMeerdere ezelsEzels rusten in de weiEzelshoeve\'s 2020Ezels bij de oude kerststal in de sneeuwEzels bij de oude kerststal in de sneeuw IIEzels grazend in de wei in een mooie nazomerse dagAlle ezelkoppies aan het hekEzels worden hooi gevoerd in de weiEzels grazen in de weiKerstezels in de weiNiNa\'s eerste kennismaking met de kuddeBart, Pieter, Molly, Happy, Lisa en RosaEzels in de weiEzels snoepen langs de weg

Financiële adoptie

Deel-adoptie

Bij deel-adoptie kan de ezel geadopteerd worden door meerdere personen/gezinnen. U krijgt een adoptiecertificaat, een foto van uw ezel en onze digitale nieuwsbrief. De ezel blijft eigendom van de stichting en blijft op het terrein van de stichting.
Een deel-adoptie kost € 60,- per jaar. 


Geheel-adoptie

Bij een geheel-adoptie bent én blijft u een heel jaar lang de enige adoptieouder van de ezel. U krijgt een adoptiecertificaat, een uitvergrote foto en onze digitale nieuwsbrief. De ezel blijft eigendom van de stichting en blijft op het terrein van de stichting. 
Zowel bij deel-adoptie als bij een geheel-adoptie bent u gedurende het adoptiejaar welkom op de Ezelshoeve om uw ezeltje te bezoeken, te knuffelen en te poetsen. Wij vragen u wel om hiervoor een afspraak te maken. 
Geheel-apdotie kost €450,- per jaar (de gemiddelde kosten voor een ezel per jaar).

Voor alle uw vragen over adoptie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.