Gust in the middleMeer ezelsMeerdere ezelsEzels rusten in de weiEzelshoeve\'s 2020Ezels bij de oude kerststal in de sneeuwEzels bij de oude kerststal in de sneeuw IIEzels grazend in de wei in een mooie nazomerse dagAlle ezelkoppies aan het hekEzels worden hooi gevoerd in de weiEzels grazen in de weiKerstezels in de weiNiNa\'s eerste kennismaking met de kuddeBart, Pieter, Molly, Happy, Lisa en RosaEzels in de weiEzels snoepen langs de weg

Donkey Trail

Stichting de Ezelshoeve is gestart met een nieuwe activiteit.

Misschien heb je er in de wandelgangen al iets van gehoord, maar het gaat nu echt gebeuren. In 2015 gaat Donkey-Trail van start! Donkey-Trail gaat van april t/m begin november, wandel- en kampeertochten organiseren met ezel(s) van de Ezelshoeve als wandelmaatje. De opbrengst van de wandelingen komen ten goede aan de ezels van Stichting de Ezelshoeve.

Op het programma van Donkey-Trail staan een aantal tweedaagse wandeltochten met één overnachting in een tent op een boerderij- of natuurcamping. De gasten kunnen kiezen of zij gebruik willen maken van hun eigen kampeerspullen, of dat zij kiezen voor een compleet ingerichte tent van Donkey-Trail. Ook wat betreft de maaltijden kunnen de gasten kiezen. Zelf koken of de maaltijden door ons laten verzorgen.

De uitgezette wandelroutes zijn per dag zo'n 10 tot 15 kilometer lang. Dit lijkt niet veel, maar jullie als ezel liefhebbers weten dat een ezel geen snelheidswonder is. Je bent op deze manier al snel zo'n 4 tot 6 uur per dag samen met de ezel(s) onderweg. De wandelroutes beginnen vaak bij ons, de Ezelshoeve, voor de deur, soms een stukje verder weg. Het is de bedoeling dat de gasten zelfstandig d.m.v. een duidelijke routebeschrijving naar de camping wandelen en de volgende dag via een andere route weer terug. De ezel draagt de spullen die nodig zijn tijdens de wandeling, zoals eten en een jas. De overige spullen van de gasten brengen wij naar de camping.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs op onze Donkey-Trail website. Via de website is het mogelijk de reservering helemaal online te regelen.

Hopelijk tot ziens bij Donkey-Trail!
www.donkey-trail.nl