Gust in the middleMeer ezelsMeerdere ezelsEzels rusten in de weiEzelshoeve\'s 2020Ezels bij de oude kerststal in de sneeuwEzels bij de oude kerststal in de sneeuw IIEzels grazend in de wei in een mooie nazomerse dagAlle ezelkoppies aan het hekEzels worden hooi gevoerd in de weiEzels grazen in de weiKerstezels in de weiNiNa\'s eerste kennismaking met de kuddeBart, Pieter, Molly, Happy, Lisa en RosaEzels in de weiEzels snoepen langs de weg

Welkom bij Stichting de Ezelshoeve

Stichting de Ezelshoeve is een opvang voor verwaarloosde, mishandelde, zieke, oude en toekomstloze ezels uit Nederland en België. De Stichting biedt deze ezels een veilige en liefdevolle toekomst en streeft er zo veel mogelijk naar om voor deze dieren een nieuw thuis te vinden. Daarnaast geeft de Stichting informatie aan (toekomstige) ezeleigenaren over de aanschaf en verzorging van ezels. Stichting de Ezelshoeve is opgericht op 14 februari 2005 en gevestigd op de Goorweg 3 te Baarle-Nassau.

De Ezelshoeve werkt nauw samen met alle andere ezelopvangen en met name met onze "zusterorganisatie" Anegria in Vlaanderen (http://www.anegria.be/).
 
De Stichting is volledig afhankelijk van sponsoring en donaties en draait geheel op de inzet van vrijwilligers.

Bezoek alleen op afspraak.
 

 Aanmelden voor onze nieuwsbrief

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment: